Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tunceli’deki hava harekatında 7 terörist daha öldürüldü

Tunceli’de düzenlenen hava harekatında 7 teröristin öldürüldüğü bildirildi. Öldürülen teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatın da ele geçirildiği kaydedildi.Tunceli Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “07...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 23:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 23:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tunceli’de düzenlenen hava harekatında 7 teröristin öldürüldüğü bildirildi. Öldürülen teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatın da ele geçirildiği kaydedildi.
Tunceli Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “07 Kasım 2016 günü Tunceli merkez Bali Deresi mevkiinde icra edilen hava harekatı sonrasında, güvenlik güçlerimizce bölgede gerçekleştirilen operasyon ve arama/tarama faaliyetleri esnasında 6’sı erkek 1’i bayan olmak üzere 7 BTÖ mensubuna ait ceset ve 2 adet M-16 Piyade Tüfeği, 2 adet BKC makinalı tüfek, 1 adet RPG-7 roketatar, 9 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 10 adet antitank mayını ve 2 adet sığınak ele geçirilmiştir. Terörist cesetleri ön otopsi işlemleri için Tunceli Devlet Hastanesi’ne getirilmiştir. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla bölgede operasyona devam edilmekte olup detaylı bilgi kamuoyuyla paylaşılacaktır” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.