Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tunceli’de Kaçırılan İşçilerin Bulunması İçin Çalışmalar Sürüyor

Tunceli Valiliği, şantiye basan teröristlerin kaçırdığı 3 işçinin bulunmasına yönelik başlatılan çalışmaların aralıksız sürdüğünü duyurdu.Konuya ilişkin Tunceli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “20 Mayıs 2016 Cuma günü...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tunceli Valiliği, şantiye basan teröristlerin kaçırdığı 3 işçinin bulunmasına yönelik başlatılan çalışmaların aralıksız sürdüğünü duyurdu.
Konuya ilişkin Tunceli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “20 Mayıs 2016 Cuma günü Ovacık/Çambulak’ta 17 köye hizmet götürmek üzere yapımı devam eden köy yolu şantiyesi bir grup BTÖ mensubu tarafından kundaklanmış ve 3 şantiye çalışanı kaçırılmıştır. BTÖ mensuplarınca düzenlenen eylemde şantiye de bulunan 4 adet konteynır, 1 adet çadır, 1 adet elektrik trafosu, 2 adet büyük ekskavatör, 1 adet küçük ekskavatör, kum eleme tesisi ve Isuzu marka kamyon ve üzerinde bulunan mazot tankı (3 ton civarında mazot dolu) ateşe verilmiştir. Vatandaşlarımıza hizmet götürmek üzere yapımı devam eden köy yolu çalışmaları kundaklama ve sabotaj sebebiyle geçici olarak durdurulmuştur. Kaçırılan işçileri bulmak için çalışmalar devam etmektedir. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, çalışmalarına aralıksız devam etmektedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.