Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tunceli’de iki patlayıcı imha edildi

Tunceli Valiliği, kırsal alanda tespit edilen iki el yapımı patlayıcının yerinde imha edildiğini, her iki olayda can ve mal kaybı yaşanmadığını bildirdi.Tunceli’de öğleden sonra art arda yaşanan iki patlama vatandaşlar arasında tedirginliğe...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tunceli Valiliği, kırsal alanda tespit edilen iki el yapımı patlayıcının yerinde imha edildiğini, her iki olayda can ve mal kaybı yaşanmadığını bildirdi.
Tunceli’de öğleden sonra art arda yaşanan iki patlama vatandaşlar arasında tedirginliğe sebep olmuştu. Patlamalara ilişkin Tunceli Valiliği tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.
Valilik açıklamasında şunlar kaydedildi: "09.07.2016 günü ilimiz kırsalında askeri birimlerimiz ve İl Emniyet Müdürlüğümüzce; BTÖ mensuplarınca döşenen, 2 ayrı EYP tespit edilmiştir. Tespit edilen EYP’ler Nöbetçi Savcılığın talimatı doğrultusunda yerinde imha edilmiştir. Her iki olayda da can ve mal kaybı olmamıştır. Güvenlik güçlerimiz; bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.