Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tunceli’de FETÖ/PDY’den 1 tutuklama

Tunceli’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında yürütülen soruşturmalarda gözaltına alınan 4 emniyet personelinden 1’i tutuklanırken, 3’ü de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.Konuya...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2016 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2016 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tunceli’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında yürütülen soruşturmalarda gözaltına alınan 4 emniyet personelinden 1’i tutuklanırken, 3’ü de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Konuya ilişkin Tunceli Valiliği’nden açıklama yapıldı. Açıklamada, "15 Temmuz 2016 günü gerçekleşen ve hezimete uğratılan darbe girişimi sonrasında, devlet içerisindeki illegal paralel devlet yapılanmasına yönelik olarak, yürütülen soruşturmalar kapsamında yapılan ev aramalarına müteakip ilimiz merkezinde gözaltına alınan 4 emniyet personelinden 3’ü adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, 1’i tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.
FETÖ/PDY terör örgütü ve bu örgütün devlet içerisine sızmış yapılanmalarına yönelik çalışmalar, azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.