Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tunceli’de FETÖ/PDY okulları kapatıldı

Tunceli Valiliği, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY yapılanmasıyla ilgili olan okulların kapatıldığını bildirdi.Tunceli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemiz genelinde FETÖ/PDY yapılanması...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 23:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 23:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tunceli Valiliği, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY yapılanmasıyla ilgili olan okulların kapatıldığını bildirdi.
Tunceli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemiz genelinde FETÖ/PDY yapılanması tarafından Anayasal Düzeni Zorla Değiştirmek amacıyla darbe girişiminde bulunulmuştur. Darbe girişimi sonrasında ülkemiz birlik ve beraberliğine kasteden FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik adli ve idari işlemler tüm bakanlıklarımız ve devlet kurumlarınca azimle ve kararlıkla sürdürülmektedir. Bu kapsamda FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantısı olduğu tespit edilen okul ve yurtlara yönelik İlimizde gerçekleşen adli ve idari işlemler kapsamında; Milli Eğitim Bakanlığınca; Özel Öz Munzur İlkokulu, Özel Öz Munzur Ortaokulu, Özel Munzur Anadolu Lisesi, Özel Munzur Fen Lisesi kapatılmıştır. Valiliğimizce; İl merkezinde Zehra Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu, Irmak Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu, Özel Erener Gündüz Bakım Evi, Çemişgezek Temkin Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu kapatılmıştır. Bu okul ve yurtlarda; okuyan/barınan öğrencilerimizin diğer okullara/yurtlara nakilleri ile ilgili her türlü kolaylık sağlanacaktır. Velilerimiz ve öğrencilerimiz konuyla ilgili olarak kesinlikle herhangi bir kaygıya kapılmamalıdır. Devletimiz bütün imkanlarıyla geleceğimiz olan gençlerimizin her zaman yanında olacaktır" ifadelerine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.