Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tunceli Şehidi, Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tunceli’de, yola tuzaklanan bombanın patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Onbaşı Volkan Karatepe (21) son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin tabutuna sarılan yakınları, uzun süre gözyaşı döktü.Tunceli - Elazığ karayolu Göktepe köyü...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tunceli’de, yola tuzaklanan bombanın patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Onbaşı Volkan Karatepe (21) son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin tabutuna sarılan yakınları, uzun süre gözyaşı döktü.
Tunceli - Elazığ karayolu Göktepe köyü yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında yola kurulan bombanın patlaması sonucu şehit düşen Volkan Karatepe için Zeytinburnu Eriklibaba Kültür ve Cemevi’nde tören düzenlendi. Törene İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kuvvet komutanları, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin cenazesi törenin ardından askerlerin omzunda top arabasına taşındı. Askeri tören sırasında şehit Volkan Karatepe’nin yakınları ve kardeşi, şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehit Karatepe’nin gözyaşlarına boğulan anne ve babasının ise ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.
Şehidin cenazesi buradaki törenin ardından Edirnekapı Şehitliği’ne defnedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.