Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tunceli-erzincan Karayolu Transit Geçişlere Kapatıldı

Tunceli Valiliği, Tunceli-Pülümür karayolunun transit geçiş yapan otobüs, kamyon ve özel araçlara ikinci bir duyuruya kadar kapatıldığını açıkladı.Tunceli Valiliği’nden yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin tesisi...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 20:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 20:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tunceli-erzincan Karayolu Transit Geçişlere Kapatıldı
Tunceli Valiliği, Tunceli-Pülümür karayolunun transit geçiş yapan otobüs, kamyon ve özel araçlara ikinci bir duyuruya kadar kapatıldığını açıkladı.
Tunceli Valiliği’nden yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin tesisi için her türlü emniyet ve asayiş tedbirinin alındığı belirtilerek, “Bu kapsamda Tunceli- Pülümür ve Tunceli-Ovacık karayollarını kullanma zarureti içinde olan ilimiz meskun mahallerinde mukim vatandaşlar ve vatandaşlarımızın ihtiyaçları ile ilişkili trafikler haricindeki araçların geçişi (Tunceli-Pülümür karayolunu transit geçiş olarak kullanacak otobüs, kamyon ve özel araçlar dahil olmak üzere) 15.05.2016 tarihinden itibaren ikinci bir duyuruya kadar kısıtlanmıştır. Vatandaşlarımızın ikinci bir açıklamaya kadar alternatif yol güzergahlarını kullanmaları önemle duyurulur” denildi.
Tunceli-Erzincan karayolunda cuma akşamı PKK’lı bir grup tarafından iki aracın yakılmasının ardından güvenlik güçleri güzergahı kullanmak isteyen araçlara izin vermezken, yolda TIR ve kamyonlar uzun bir kuyruk oluşturmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.