Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tuğla yüklü TIR yola devrildi, Karadeniz Sahil Yolu’nda ulaşım durdu

Trabzon’un Arsin ilçesinde tuğla yüklü TIR’ın yola devrilmesi sonucu Karadeniz Sahil Yolu’nda ulaşım adeta durdu. Yapılan çalışmaları ardından yol ulaşıma açılırken, kazada 1 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Trabzon’dan...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tuğla yüklü TIR yola devrildi, Karadeniz Sahil Yolu’nda ulaşım durdu
Trabzon’un Arsin ilçesinde tuğla yüklü TIR’ın yola devrilmesi sonucu Karadeniz Sahil Yolu’nda ulaşım adeta durdu. Yapılan çalışmaları ardından yol ulaşıma açılırken, kazada 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Trabzon’dan Rize istikametine gitmekte olan Ali T. yönetimindeki 19 HN 161 plakalı TIR, Arsin ilçesi Yanbolu Köprüsü mevkiinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu TIR’ın kontrolünün kaybedilmesi sonucu yola devrildi. Kazada TIR sürücüsü Ali T. yaralanırken, TIR’da yüklü olan tuğlalar yola saçıldı. Yola saçılan tuğlalar ve devrilen TIR nedeniyle ulaşım Trabzon’dan Rize istikametine bir süre dururken, TIR vinç yardımı ile yoldan kaldırıldı. Yola saçılan tuğlaların da temizlenmesi sonrasında yolda tekrar trafik akışı sağlanırken, trafik polisi ekipleri bölgede başka bir kazanın yaşanmaması için yoğun çaba harcadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.