Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TSK’dan Tunceli ve Irak’ın kuzeyine hava harekatı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak’ın kuzeyinde 2 adet sığınak, çok miktarda yaşam malzemesi, 1 silah ve mühimmat deposunun imha edildiğini ve Tunceli’de 3 hedefin ateş altına alındığını bildirdi.TSK’dan yapılan açıklamada, 7 Kasım...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak’ın kuzeyinde 2 adet sığınak, çok miktarda yaşam malzemesi, 1 silah ve mühimmat deposunun imha edildiğini ve Tunceli’de 3 hedefin ateş altına alındığını bildirdi.
TSK’dan yapılan açıklamada, 7 Kasım 2016 tarihinde 10.37-11.38 saatleri arasında Tunceli ve Irak’ın kuzeyindeki Zap kırsalına, ve saat 16.45-17.54 saatleri arasında tekrar Tunceli kırsalına Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatının düzenlendiği, Irak’ın kuzeyinde 2 adet sığınak, çok miktarda yaşam malzemesi, 1 silah ve mühimmat deposunun imha edildiği, Tunceli’de 3 hedefin ateş altına alındığı belirtildi.
Tunceli’de yapılan keşif faaliyetleri kapsamında şimdiye kadar 5 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğinin tespit edildiği ve arama tarama faaliyetlerine devam edildiği ifade edildi.
Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.