Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafoyu sökmeye çalışan hırsızı elektrik çarptı

Esenyurt’ta meslek lisesi bahçesinde bulunan elektrik trafosunu sökmeye çalışan 3 hırsızdan 2’si yakalanırken, 1’i ise trafodaki elektrik akımına kapılarak hayatına kaybetti.Olay, Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi’ne bağlı Ahmet Yesevi...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esenyurt’ta meslek lisesi bahçesinde bulunan elektrik trafosunu sökmeye çalışan 3 hırsızdan 2’si yakalanırken, 1’i ise trafodaki elektrik akımına kapılarak hayatına kaybetti.
Olay, Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi’ne bağlı Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan bir meslek lisesinin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 3 kişi meslek lisesi bahçesinde bulunan bir trafoyu hırsızlık amaçlı sökmeye çalıştı. Olayı gören vatandaşların tepki göstermesi üzerine T.Ş. ve M.Ç.Ş isimli 2 şüpheli kaçmaya çalışırken, M.T. isimli şüpheli ise trafodaki elektrik akımına kapıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından T.Ş. ve M.Ç.Ş. isimli 2 şüpheli yakalanırken, elektrik akımına kapılan M.T. isimli şahıs hastaneye sevk edildi.
Hastaneye sevk edilen şüphelinin hayatını kaybettiği öğrenilirken, yakalanan iki şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.