Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafik kazasında ölen anne ve oğlu yan yana defnedildi

Sakarya’nın Hendek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve oğlu, Alaplı’da kılınan cenaze namazı sonrası yan yana defnedildi.1 yaşındaki Yusuf Ali Yavuz’un tedavisini yaptırmak için yola çıkan Yavuz ailesi,...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’nın Hendek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve oğlu, Alaplı’da kılınan cenaze namazı sonrası yan yana defnedildi.
1 yaşındaki Yusuf Ali Yavuz’un tedavisini yaptırmak için yola çıkan Yavuz ailesi, Sakarya’nın Hendek ilçesi yolunda trafik kazası geçirmişti. Mustafa Yavuz idaresindeki 06 E 6793 plakalı otomobil, yola dökülen mazot yüzünden kayarak yol kenarında bulunan benzinlik içerisindeki akaryakıt pompasına vurarak takla atmış, kazada 28 yaşındaki anne Zeynep Yavuz ve 1 yaşındaki oğlu Yusuf Ali Yavuz olay yerinde hayatını kaybetmişti. Hayatlarını kaybeden anne ve oğlu için Alaplı’da Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze töreninde Zeynep Yavuz’un ailesinin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Cenaze namazına Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, STK’lar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılçak Köyü Mezarlığı’na defnedilen cenazelerin yanına gelen ailenin yakınları, Kur’an-ı Kerim okunduğu sırada gözyaşlarını tutamadı.
Kaza esnasında aracı kullanan Mustafa Yavuz’un ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.