Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafik Ekipleri Motosiklet Sürücüleri Göz Açtırmıyor

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler motosiklet sürücülerine adeta göz açtırmıyor.Ekipler, Bilecik merkez Tepebaşı mevkinde motosikletleri durdurarak sürücülerin belgeleri, kaskları...

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trafik Ekipleri Motosiklet Sürücüleri Göz Açtırmıyor
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler motosiklet sürücülerine adeta göz açtırmıyor.
Ekipler, Bilecik merkez Tepebaşı mevkinde motosikletleri durdurarak sürücülerin belgeleri, kaskları ve egzoz denetimlerini yaptılar. Ekipler, yaptıkları denetimlerde, kasksız ve ehliyetsiz olarak motosiklet kullanan sürücülere ceza kestiler. Kask takmayanlara 88 TL, ehliyetsiz sürücülere bin 609 TL ceza uygulandı. Ekipler, motosiklet sürücüleri motosikletlerinin egzozun da herhangi bir materyal takanlara 178 TL cezai işlemin yanı sıra sürücülere materyalleri çıkarmaları için sürücülere bir hafta müsaade edildi. Daha sonra bu müsaadeye uymayan sürücülerin motosikletleri trafikten men ceza tutanağı düzenleneceği bildirdi.
Uygulamaya giren bir vatandaş, denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, herkesin bilinçli bir şekilde kaskını takmasını söyledi.
Yapılan uygulamada gün içinde 95 motosiklet kontrol edilerek, 20 sürücüye cezai işlem uygulandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.