Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafik Canavarları, Basın Mensuplarını Suçladı

TEM’de yüksek hızla makaslar atarak ilerleyen ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan üç kafadar, polis tarafından göz altına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılar, görüntülerin eski olduğunu iddia ederek, basın mensuplarını suçladı.Geçtiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEM’de yüksek hızla makaslar atarak ilerleyen ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan üç kafadar, polis tarafından göz altına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılar, görüntülerin eski olduğunu iddia ederek, basın mensuplarını suçladı.
Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan ve TEM’de çekildiği tespit edilen görüntüler yürekleri ağızlara getirmişti. Görüntülerdeki konuşmalardan birbirlerini tanıdıkları anlaşılan iki sürücü, sadece kendilerinin değil trafikteki diğer araçları da tehlikeye atmıştı. Hatta sürücülerden bir tanesi, öndeki diğer aracın tamponuna vurarak yoluna devam etmişti.
Bu tehlikeli oyunun görüntülerinin sosyal medya üzerinden paylaşılmasının ardından harekete geçen polis, şahısları yakalayarak Gayrettepe Emniyet Müdürlüğü’ne getirdi. Şahıslar, Emniyet binası önünde basın mensuplarının “Pişman mısınız?” sorusuna, “Biz daha önce pişman olduğumuzu söylemiştik. Görüntüler eski görüntü. Yeniden sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılmış. Biraz da sizin kabahatiniz, takip etmiyorsunuz. Paylaşılan videoların hepsi eski” şeklinde cevap vererek basın mensuplarını suçladı. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan şahıslar, adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.