Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzon’da Uyuşturucuya Geçit Yok

Uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son 3 ayda uyuşturucu kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonlarda 31 kişi...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon’da Uyuşturucuya Geçit Yok
Uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son 3 ayda uyuşturucu kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonlarda 31 kişi tutuklanırken, yaklaşık 5 bin ecstasy hapı, 40 kilo esrar ve 4 kilo bonzai ele geçirildi.
Son olarak Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul’dan Trabzon’a getirilerek piyasaya sürülmeye çalışılan bonzai ve ecstasy haplar ele geçirildi. İstanbul’da otobüsle yola çıkan F.K. ve M.K.A. isimli şahıslar valizlerine sakladıkları ecstasy hap ve bonzai ile Trabzon’a geldiler. Otobüsten indikleri esnada emniyet ekiplerinin şahısların üzerlerinde ve valizlerinde yaptıkları aramada bin adet esctasy hap ve 500 gram bonzai ele geçirdiler. Yapılan operasyonda F.K. ve M.K.A. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.