Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzon’da Kaçakçılık

Trabzon’da polis ekipleri şehrin farklı noktalarında yaptığı aramada çok sayıda kaçak sigaranın yanı sıra, ecstacy hapı ve tabanca ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, 2 Nolu Beşirli Mahallesinde durdurdukları otobüsün gizli bölmelerinde...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon’da polis ekipleri şehrin farklı noktalarında yaptığı aramada çok sayıda kaçak sigaranın yanı sıra, ecstacy hapı ve tabanca ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, 2 Nolu Beşirli Mahallesinde durdurdukları otobüsün gizli bölmelerinde yaptıkları aramada 32 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ilgili şüpheli E.O. hakkında yasal işlem yapılırken, kaçak sigaralara el konuldu. Ortahisar ilçesi Değirmendere Mahallesi’nde ise bir kişide yapılan aramada 80 adet Ecstacy hapı ele geçirildi. İstanbul’dan Trabzon’a uyuşturucu madde getirileceği bilgisini alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri otobüsten inen Ö.T’de yaptığı aramada 80 adet Ecstacy hapın yanı sıra 58 gram Bonzai maddesi ile 16 gram esrar maddesi ele geçirdi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Öte yandan polis ekipleri şehrin farklı noktalarında yaptıkları uygulamada ise 4 adet kaçak tabanca ele geçirirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.