Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Hırsızlık Haberine Açıklama

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı bazı medya organlarında yer alan Trabzon’da hırsızlık haberleriyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.Çarşı Mahallesi’nde bulunan iş yerine 3 defa hırsızlık amacıyla girildiği ve olayın şüphelisi...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı bazı medya organlarında yer alan Trabzon’da hırsızlık haberleriyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Çarşı Mahallesi’nde bulunan iş yerine 3 defa hırsızlık amacıyla girildiği ve olayın şüphelisi olan şahsın yakalanmasına rağmen serbest bırakıldığı iddialarıyla ilgili yazılı açıklama yapan Başsavcılık, “Bahse konu hırsızlık olayının şüphelisi G.F. (28)’nin Fatih Devlet Hastanesi’nin 14/05/2015 tarihli raporu ile yüzde 80 + yüzde 25 engelli olduğu, yine Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’nın 18/04/2016 tarihli raporu ile işlemiş olduğu suç sebebiyle Türk Ceza Kanunu (TCK) 32. maddesi gereğince cezai sorumluluğunun bulunmadığının belirlendiği ayrıca, şüphelinin atılı suçu sebebiyle 22/06/2016 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’nde heyete girerek muayenesinin yapıldığı, şüphelinin engelli olması nedeniyle kendisinin Trabzon 2. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından vesayet altına alındığı, belirtilen sebeplerle şüphelinin tutuklanmasının hukuken mümkün olmadığı, mahkemesince yapılacak olan yargılama sonucu güvenlik tedbirine hükmedilmesi halinde G.F. hakkında güvenlik tedbirlerinin uygulanabileceği, Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yapılan adli işlemlerde mevcut mevzuat çerçevesinde usul ve yasaya aykırı bir hususun bulunmadığı” görüşlerine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.