Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tosya’da Traktör Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kastamonu’nun merkez ilçesine bağlı Akçataş köyünden Tosya ilçesine traktör tamiri için gelen dede ve torunu kaza yaptı. Kazada, torun hayatını kaybederken, dede ise yaralı olarak kurtuldu.Edinilen bilgilere göre, kaza, Kastamonu-Tosya’ya...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kastamonu’nun merkez ilçesine bağlı Akçataş köyünden Tosya ilçesine traktör tamiri için gelen dede ve torunu kaza yaptı. Kazada, torun hayatını kaybederken, dede ise yaralı olarak kurtuldu.
Edinilen bilgilere göre, kaza, Kastamonu-Tosya’ya yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa K. (65), arızalı olan 37 EK 401 plakalı traktörü tamire götürmek için kendisinin kullandığı 37 DV 422 plakalı traktöre arkadan bağladı. Virajı alamayan iki traktör yol üzerinde devrildi. Kazada Mustafa K. yaralı olarak kurtulurken, arızalı olan traktörü kullanan torunu Serhat K. ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Yaralı Mustafa K. olay yerine gelen ambulansla Tosya Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Serhat K’nın cenazesi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili Jandarma ekiplerince başlatılan soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.