Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Torpilden çıktığı iddia edilen yangında 30 dönüm ormanlık alan kül oldu

Ormanlık alanda çıkan yangın helikopter desteğiyle söndürülürken yangının çocukların oynadığı torpilden çıktığı öne sürüldü.Antalya’nın Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi 5119 sokak üzerinde makilik ve çamlardan oluşan ormanlık...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ormanlık alanda çıkan yangın helikopter desteğiyle söndürülürken yangının çocukların oynadığı torpilden çıktığı öne sürüldü.
Antalya’nın Kepez ilçesi Ünsal Mahallesi 5119 sokak üzerinde makilik ve çamlardan oluşan ormanlık alanda yangın meydana geldi. Yangının Akdeniz Sanayi Sitesi ve ikametlere yakın olması nedeniyle büyük çapta paniğe neden oldu. Olay yerine sevk edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğü itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangının iç kısımlarına müdahale edilememesi üzerine helikopterden destek istendi. Helikopterin de müdahalesiyle yangın tamamen kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık olarak 30 dönümlük alanın zarar gördüğü belirtilirken çevredeki vatandaşlar yangına çocukların oynadığı torpilin neden olduğunu öne sürdü. Polis ekipleri torpil iddiasını ve yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.