Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toptancı Halinde Usulsüzlük Yapan Görevli Gözaltına Alındı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toptancı halinde araç giriş çıkışında usulsüzlük yaptığı zabıta ekiplerince tespit edilen bir kişi gözaltına alındı.Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Toptancı Hali’nde...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 21:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 21:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toptancı halinde araç giriş çıkışında usulsüzlük yaptığı zabıta ekiplerince tespit edilen bir kişi gözaltına alındı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Toptancı Hali’nde görev yapan bir personelin araçların giriş çıkışıyla ilgili bir usulsüzlük yaptığı tespit edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı görevlileri tarafından Antalya Toptancı Hal’inde yapılan denetimler sırasında görev yapan bir personelin araç giriş çıkışlarının kaydını tutarken usulsüzlük yaptığı tespit edilmiştir. Konu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e iletilmiş ve Başkan Türel’in talimatı ile güvenlik birimlerine intikal ettirilmiştir. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ortak çalışması sonucunda, usulsüzlük yaptığı belirlenen personel gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel iki müfettiş görevlendirmiş ve yapılan usulsüzlüğün tüm boyutları ile araştırılması için talimat vermiştir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.