Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toprak Altında Can Pazarı: 1 Yaralı

Kocaeli’de yolun altına su borusu yerleştirilmesi işlemi sırasında yaşanan toprak kayması sonucu 1 işçi bulunduğu yerde sıkıştı.Olay, Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere ve iddialara göre, Yeniköy Merkez...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de yolun altına su borusu yerleştirilmesi işlemi sırasında yaşanan toprak kayması sonucu 1 işçi bulunduğu yerde sıkıştı.
Olay, Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere ve iddialara göre, Yeniköy Merkez Mahallesi Kurt Sokak üzerinde belediye ekipleri su borusu döşeme işi yaptığı sırada toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sırasında su borusunun döşeneceği hattın içerisinde olan Umut Çatak adlı işçi bulunduğu yerde sıkıştı. Talihsiz işçinin arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 acil Ssağlık ekipleri sevk edildi.
HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, bulunduğu yerde sıkışan talihsiz işçiyi hummalı bir çalışma ile kurtardı. Göçüğün yaşandığı alandan çıkartılan işçi 112 acil sağlık ekiplerine sevk edildi. Olay yerinde işçinin kıyafetlerini keserek ilk müdahalesini yapan sağlık ekipleri daha sonra Umut Çatak’ı ambulans ile hastaneye kaldırdı. Talihsiz işçinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.