Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Top Peşinde Koşan Çocuk Mazgal Demirlerine Sıkıştı

Başkent’te, top oynarken mazgal demirine sıkışan ve acılar içinde kıvranan çocuğun imdadına mahalle sakinleri ve itfaiye ekipleri yetişti.Edinilen bilgiye göre olay, Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkent’te, top oynarken mazgal demirine sıkışan ve acılar içinde kıvranan çocuğun imdadına mahalle sakinleri ve itfaiye ekipleri yetişti.
Edinilen bilgiye göre olay, Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla mahallede top oynayan Eray isimli çocuk topu yakalamak istediği sırada biranda mazgal demirlerine sıkıştı. Acılar içinde kalan ve yardım isteyen çocuğun imdadına ilk olarak mahalle sakinleri yetişti. Mahalle sakinlerinin uzun süren çabalarının ardından mazgal demirine sıkışan çocuğun çıkarılamaması sonucu itfaiye ve polis ekiplerine haber verildi. Kurtarma çalışmaları sırasında gözyaşlarına boğulan ve acıdan kıvranan çocuğu annesi sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrasında sıkıştığı yerden kurtarılan çocuk, 112 Acil ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Uzun süren çalışmaların ardından kurtarılan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.