Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tombala Operasyonunda 44 Kişiye Toplam 9 Bin 636 Lira Para Cezası

Eskişehir’de Bir Dernek Adı Altında ‘tombala’ Oynatıldığı İhbarinialan Ekipler, Yaptıkları Operasyon Sonrası 44 Kişiye 9 Bin 636 Tl Para Cezası Kesti.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tombala Operasyonunda 44 Kişiye Toplam 9 Bin 636 Lira Para Cezası
Eskişehir’de bir dernekte ‘Tombala’ oynatıldığı ihbarını alan ekipler, yaptıkları operasyon sonrası 44 kişiye 9 bin 636 TL para cezası kesti.
Edinilen bilgiye göre, bir vatandaşın Ahlak Büro Amirliğini arayarak İstiklal Mahallesi Adalar Sokakta faaliyet gösteren bir dernekte, tombala olarak bilinen kumar oyununun oynandığı ihbar etti. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, dernek bir süre takibe alındı. Dernekten yüksek sesle numaraların okunduğunun duyulması, derneğe çok sayıda şahsın girip çıkmasının görülmesi üzerine Nöbetçi Cumhuriyet Savcısından alınan talimatla operasyon düzenlendi.
Yapılan operasyon ile, dernekte 44 şahsın tombala oynadığı tespit edilirken, dernek içerisinde bulunan 1 adet tombala makinası, çok sayıda tombala pulu ile tombala kartları, 1 adet makine altına bağlanan fan makinası ve 1 adet kameraya geçici olarak el konuldu.
Öte yandan tombala oynayan 44 şahsa ‘Kumar oynamak’ suçundan 219’ar TL idari para cezası uygulanırken, dernek başkanı E.T. isimli şahıs hakkında ‘Kumar Oynamak İçin Yer ve İmkan Sağlamak’ suçundan adli işlem yapıldığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.