Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOMA Aracı, Yanan Araca Müdahale Etti

Batman İl Emniyet Müdürlüğü kavşağında seyir halinde aniden alev alan otomobile toplumsal olaylarda kullanılan TOMA aracı ve İtfaiye ekipleri müdahale etti.Olay, akşam 20.10’da Batman İl Emniyet Müdürlüğü kavşağında meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 22:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 22:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman İl Emniyet Müdürlüğü kavşağında seyir halinde aniden alev alan otomobile toplumsal olaylarda kullanılan TOMA aracı ve İtfaiye ekipleri müdahale etti.
Olay, akşam 20.10’da Batman İl Emniyet Müdürlüğü kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yeni sanayi sitesinden kent merkezine doğru gitmekte olan Şükrü Merdanoğlu yönetimindeki 07 CFT 04 plakalı otomobil Emniyet Müdürlüğü kavşağında alev aldı. Aracın motor kısmında alevlerin yükseldiğini fark eden sürücü Merdanoğlu, son anda araç içinde yanmaktan kurtuldu. Alevler arasında kalan aracı gören Emniyet Müdürlüğüne ait ekipler, toplumsal olaylarda kullandıkları TOMA aracıyla yangına müdahale ederken, kısa süre sonra Batman Belediyesi’ne ait İtfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Bir saat süren söndürme çalışmaların ardından aracın büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi. Araç sürücüsü Şükrü Merdanoğlu, sanayiye getirdiği aracını tamir ettikten sonra kent merkezine geldiğini ve aracın birden alev aldığını, canını zor kurtardığını ifade etti.
Yanan otomobil nedeniyle yaklaşık bir saat boyunca trafiğe kapatılan cadde, aracın çekici ile kaldırılmasından sonra trafiğe açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.