Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokat’ta pancar yüklü TIR devrildi: 1 yaralı

Tokat Çevre Yolu’nda pancar yüklü TIR’ın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Sivas’ın Yıldızeli ilçesinden yüklediği pancarı Tokat’ın Turhal ilçesine götüren Erdem Yüksek idaresindeki 58...

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat’ta pancar yüklü TIR devrildi: 1 yaralı
Tokat Çevre Yolu’nda pancar yüklü TIR’ın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Sivas’ın Yıldızeli ilçesinden yüklediği pancarı Tokat’ın Turhal ilçesine götüren Erdem Yüksek idaresindeki 58 BK 588 plakalı TIR çevre yolunda keskin virajı alamayarak yan yattı. Derbent Boğazı mevkisi OSB girişine yakın bir noktada sabah saatlerinde meydana gelen kazada devrilen TIR yaklaşık 100 metre sürüklenerek durabildi. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan TIR şoförü 112 Acil Yardım ekipleri tarafından Tokat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yol, pancarların çevreye saçılması nedeni ile bir süre trafiğe kapalı kaldı. Bölge trafik ekiplerinin önlem aldığı kaza mahallinde Karayolları ekiplerinin temizlik çalışması ve yola saçılan pancarların başka bir TIR’a yüklenmesinin ardından kaza yapan TIR çekici ile kaldırılarak yol trafiğe açıldı.
TIR sahibi Metin Çulbasan, Tokat Çevre Yolu’na girdiklerinde keskin viraj nedeni ile sorun yaşadıklarını ileri sürdü. Yokuş aşağı yolda keskin virajın tehlike oluşturduğunu ifade eden Çulbasan, “Bu virajı buraya koyan mühendisi mahkemeye vereceğiz, yapacak bir şey yok. TIR şoförü keskin virajda kontrolünü kaybettiği için toparlayamamış kaza yapmış” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.