Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokat’ta Kayıp 2 Çocuğun Yerini Bildiğini İddia Eden Kişi İle Arama Yapıldı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kayıp 2 çocuktan Bayram Erol’un dedesi Bayram Erol, Ankara’da görülen çocuğun kim olduğunun henüz tespit edilemediğini, ayrıca arazide yapılan kazı çalışmasında da bir sonuç çıkmadığını söyledi.Reşadiye...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat’ta Kayıp 2 Çocuğun Yerini Bildiğini İddia Eden Kişi İle Arama Yapıldı
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kayıp 2 çocuktan Bayram Erol’un dedesi Bayram Erol, Ankara’da görülen çocuğun kim olduğunun henüz tespit edilemediğini, ayrıca arazide yapılan kazı çalışmasında da bir sonuç çıkmadığını söyledi.
Reşadiye ilçesi Çermik Mahallesi’nde Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları 8 yaşındaki Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları 5 yaşındaki Dursun Kağan, 29 Aralık tarihinde evlerinin yakınlarındaki bir parkta oynadıktan sonra kayboldu. Çocuklardan Bayram’ın Ankara’da görüldüğü iddiası ise henüz netlik kazanmadı. Kayıp çocuklardan Bayram Erol’un dedesi Bayram Erol, kendilerini arayan bir kadının Ankara’da Bayram’ı gördüğünü iddia ettikten sonra yapılan çalışmalarla ilgili henüz kendilerine bir haber gelmediğini ifade ederek, "Birisi görülmüş ama bizim çocuk mu başkası mı kim olduğu belli değil" dedi.
ÇOCUKLARIN YERİNİ BİLİYORUM DİYE İDDİA EDEN KİŞİ İLE ARAMA YAPTILAR
Karabük’ten kendilerini arayarak çocukların yerini elini koymuş gibi bulabileceğini iddia eden şahsı Reşadiye’ye davet ettiklerini ifade eden Erol, polisin de konudan haberdar olması üzerine şahsın gösterdiği yerde kazı yapılarak arama yapıldığını belirtti. Erol, "Bu emniyette de bize de inandırıcı gelmemişti. Ama biz mecbur inanmıştık. Söylediği yere şahısla birlikte gittik. Kazı yaparken o da yanımızdaydı. Onun nezaretinde arama yapıldı. Bir şey çıkmayınca o da burada olmadığını itiraf etti. Ücret talep etti ama bir şey bulamadığı için vermedik. Gösterdiği yerden bir şey çıkmadı. Biz de bir şey çıkmamasına sevindik" diye konuştu.
Emniyetin bazı bilgiler ışığında çalışma yürüttüğünü kendilerinin de arama çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Erol, ifadesine başvurulan birçok kişinin olduğunu ama henüz bir şey çıkmadığını kaydetti.
Gelecek haberleri beklediklerini ifade eden Erol, "Başka yapacak bir şeyimiz yok. Devlet her yerde arıyor" şeklinde konuştu.
Öte yandan 95 gündür ailelerin haber beklediği çocukların arama çalışmaları titizlikle yürütülüyor. Polis her ihtimal ve ipucunu değerlendirerek çalışmasını yürütüyor. Devletin tüm imkanları sefer edilerek yapılan arama çalışmalarını Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen özel ekip yürütüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.