Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokat’ta hediye olarak dağıtılan kitaplar mercek altına alındı

Tokat’ta bir ihbarı değerlendiren polis FETÖ-PDY’ye finansman sağladığı belirlenen ve kapatılan Zaman gazetesinin hediye olarak dağıttığı kitapları incelmeye aldı.Tokat Valiliği arkası Ali Paşa Mahallesi’nde çıkmaz sokakta bir iş...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat’ta hediye olarak dağıtılan kitaplar mercek altına alındı
Tokat’ta bir ihbarı değerlendiren polis FETÖ-PDY’ye finansman sağladığı belirlenen ve kapatılan Zaman gazetesinin hediye olarak dağıttığı kitapları incelmeye aldı.
Tokat Valiliği arkası Ali Paşa Mahallesi’nde çıkmaz sokakta bir iş yerinin demir parmaklıkları arasında dizilmiş olan 4 kitap vatandaşın ihbarı üzerine polisi harekete geçirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri bir dönem FETÖ/PDY’ye finansman sağladığı belirlenen ve kapatılan Zaman gazetesinin hediye olarak dağıttığı kitaplara el koydu. Kitapların bırakıldığı yerde yapılan inceleme sonrasında delil torbasına konulan kitaplar parmak izi incelemesi yapılmak üzere teknik birimlere götürüldü. Kitapların iş yeri yanına neden bırakıldığı sorusunun aydınlatılması için polis çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.