Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tır’ların Patlayan Deposu Korkuttu

Adana’da çocukların ısınmak için yaktığı ateş sonucu alev alan iki TIR’ın depolarında patlama meydana geldi. Patlamalar nedeniyle vatandaşlar büyük korku yaşadı.Olay, Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi’ndeki boş bir arazide park halinde...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da çocukların ısınmak için yaktığı ateş sonucu alev alan iki TIR’ın depolarında patlama meydana geldi. Patlamalar nedeniyle vatandaşlar büyük korku yaşadı.
Olay, Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi’ndeki boş bir arazide park halinde bulunan TIR’larda meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuğun ısınmak için yaktığı ateş sonucu Mustafa Güney’e ait strafor köpük yüklü 01 DAY 25 plakalı TIR’da yangın çıktı. Yangın, kısa sürede hemen yanındaki İsmail Güney’e ait 01 BEV 03 plakalı TIR’a da sıçradı. Yangın kısa sürede iki TIR’ı da tamamen sardı. Saban Hatay’a gideceği öğrenilen TIR’ların depo bölümlerinde patlama meydana geldi. Büyük gürültü çıkartan patlamalar sonucunda vatandaşlar terör saldırısı olduğu düşüncesiyle kordu yaşadı.
POLİS GÜVENLİK KAMERALARINI İNCELİYOR
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis meraklı vatandaşları uzaklaştırmak için yoğun çaba sarf etti. Bazı vatandaşlar çalışmaları film izler gibi seyretti, bazıları da cep telefonları ile görüntü çekti. Meraklı vatandaşlar yapılan uyarılar ile uzaklaştırıldı. İtfaiye görevlileri ise yarım saatlik çalışma sonucu yangını kontrol altına aldı.
Polis, yangını çıkaranları belirlemek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.