Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tire’de FETÖ-PDY operasyonunda 2 tutuklama

İzmir’in Tire ilçesinde FETÖ-PDY’ye yönelik sürdürülen operasyonlarda yakalanan Tire İmamı Mustafa Ç. ve beraberindeki Levent A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.Geçtiğimiz gün İzmir’de polisin yaptığı bir operasyonla yakalanan Tire...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Tire ilçesinde FETÖ-PDY’ye yönelik sürdürülen operasyonlarda yakalanan Tire İmamı Mustafa Ç. ve beraberindeki Levent A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Geçtiğimiz gün İzmir’de polisin yaptığı bir operasyonla yakalanan Tire İmamı Mustafa Ç. ve otomobilinde bulunan Levent A. bugün Tire’de hakim karşısına çıktı. Yaklaşık 4 saat süren sorgu sonucunda Tire İmamı Mustafa Ç. ile beraberinde bulunan ve öğretmen olduğu öne sürülen Levent A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Adliye çıkışında basın mensuplarını karşısında gören Levent A. gülümseyerek kameralara el salladı. Gazetecilere “Çekin, gösterin” diye seslenen Levent A. “Terör örgütü diye bizi götürüyorlar. Olmayan bir şey için” dedi. Levent A. gazetecilerin pişman mısınız sorusu üzerine; “Terörist olmayana terörist diyenin Allah belasını versin” dedi.
Adliye çıkışında polis arabasına binerken kameralara konuşan Tire İmamı Mustafa Ç. ise, “Allah bütün terör örgütlerinin belasını versin. Bu darbeyi yapanların, planlayanların hepsinin Allah belasını versin” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.