Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tır şoförleri ısınmak isterken zehirlendi: 1 ölü

Mersin’de ısınmak amacıyla kovada ateş yakan 3 tır şoförü, dumandan zehirlendi. Şoförlerden biri olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi hastaneye kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre, olay, Mersin’in merkez Akdeniz ilçesi Nazarlı Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de ısınmak amacıyla kovada ateş yakan 3 tır şoförü, dumandan zehirlendi. Şoförlerden biri olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, olay, Mersin’in merkez Akdeniz ilçesi Nazarlı Mahallesi Organize Sanayi Sitesi yolu üzerinden bulunan bir depoda meydana geldi. 3 tır şoförü kendi sıralarını beklerken deponun dışında ısınmak amacıyla kovada ateş yaktı. Ateşi deponun içerisine götüren şoförler, bir süre sonra ısının etkisiyle uyuyakaldı. Sabah işe gelen işçiler depoyu açtıklarında 3 tır şoförünün de hareketsiz bir şekilde yerde yattığı görünce olay yerine polis ve ambulans çağrıldı. Sağlık ekipleri, şoförlerden Hasan Zelkan’ın (36) hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer şoförler Mehmet Birsen (52) ve Abdullah Arslan (35) ise ambulansla Tarsus’ta özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Hasan Zelkan’ın cenazesi otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
(KRY-SO-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.