Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ticaret Sanayi Odası Başkanının oğlu FETÖ’den gözaltına alındı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’nun oğlu Kenan Uslu, FETÖ terör örgütüne üye olmaktan gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’nun oğlu Kenan Uslu, Adıyaman...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’nun oğlu Kenan Uslu, FETÖ terör örgütüne üye olmaktan gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’nun oğlu Kenan Uslu, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Kenan Uslu’nun daha önce yaşadığı Gaziantep’de FETÖ ile bağlantılı olduğu ve örgütün gizli yazışma programı olan Bylock kullandığı belirlendi.
Kenan Uslu, 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında Adıyaman Valiliği önündeki meydanda toplanan halkla birlikte Milli İradeye Saygı nöbetlerine katılmış ve sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapmıştı.
Gözaltına alınan Kenan Uslu, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.