Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teyze ve yeğenin ölümüne sebep olan trafik canavarının kimliği belirlendi

İzmir’in Konak ilçesinde 6 gün önce, yolun karşısına geçmek isteyen Lütfiye Yurdaer ve yeğeni Ecem Haliloğlu’na çarparak ölümüne neden olan otomobilin sürücüsünün kimliği belirlendi. Polis, firarda olan sürücüyü bulmak için çalışma...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Konak ilçesinde 6 gün önce, yolun karşısına geçmek isteyen Lütfiye Yurdaer ve yeğeni Ecem Haliloğlu’na çarparak ölümüne neden olan otomobilin sürücüsünün kimliği belirlendi. Polis, firarda olan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.
Olay geçtiğimiz Perşembe günü gece yarısı, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda meydana geldi. Konak yönünden Balçova yönüne giden ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 DM 4333 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Lütfiye Yurdaer (60) ve Ecem Haliloğlu’na (26) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre savrulan ve ağır yararlanan Yurdaer ve yeğeni Haliloğlu, sağlık ekipleri tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleden sonr Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan her iki yaralı da kurtarılamadı.
Araç sahibi aracı akrabasına vermiş
Kaza sonrası aracı terk edip kaçan kimliği belirsiz sürücüyü bulmak için polis çalışma başlatmıştı. Polis ekipleri yaptıkları araştırmada, kazaya karışan aracın plakasından ruhsat sahibine ulaştı. Gözaltına alınana ruhsat sahibi sorgusunda, kaza anında aracın kendisinde olmadığını ve o gün aracını akrabası olan Ankara’da müteahhitlik yapan N.D.’ye verdiğini söyledi: Polis, o gece arabayı kullanan ve Lütfü Yurduer ile 10 gün sonra evlenecek olan Ecem Haliloğlu’na çarparak ölümüne sebebiyet veren N.D.’yi bulmak için soruşturmayı genişletti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.