Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terzide hem fuhuş yaptırdı hem kapının anahtar deliğinden izletti

Adana’da polis fuhuş yapıldığı ileri sürülen terzi dükkanına yaptığı baskında hem fuhuş yapan şahısları hem de kapının anahtar deliğinden onları izleyen şahsı yakaladı.Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2016 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2016 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da polis fuhuş yapıldığı ileri sürülen terzi dükkanına yaptığı baskında hem fuhuş yapan şahısları hem de kapının anahtar deliğinden onları izleyen şahsı yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, polis mahallede bir terzi dükkanında fuhuş yapıldığı ihbarını aldı. Polis terzinin olduğu yere gidip bir süre dükkanı izledi. Bu sırada daha önce fuhuş yapmaktan suç kaydı bulunan Şeniz T. isimli şahsın dükkana girdiğini gördü. Polis bir süre bekleyip dükkana girdiğinde arka tarafta bir kişinin kapının anahtar deliğinden içeriyi gözetlediğini fark etti. Polis hemen bu şahsı yakalayıp daha sonra da kapıyı açtığında Şeniz T.’nin fuhuş yaptığını belirledi. Polis kapı deliğinden fuhşu izleyen Mustafa İ., terzi dükkanı sahibi Selahattin E. ve fuhuş yapan kadını gözaltına aldı. Polis zanlıları emniyete götürerek sorguya aldı. Fuhuş yapan kadın, terzi dükkanında Selahattin E. isimli şahsın kendisine fuhuş için müşteri bulduğunu ve iş yerinin arka kısmında bulunan boş odada bu şahıslarla fuhuş yaptığını belirterek, "Ayrıca bugün çay içmek maksadıyla buraya geldim. Selahattin isimli şahsın telefon ile bir arkadaşını arayarak ’burada tam senlik bir bayan var gel’ demesi üzerine başka bir erkek şahsın geldiğini bu şahıstan 50 lira alıp iş yerinin arka tarafındaki odaya geçtiğini" söylediği öğrenildi.
Kadın bu ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Polis Selahattin E. hakkında iş yerinde fuhuş yaptırdığı başka birine de anahtar deliğinden izlettiği gerekçesiyle "Fuhşa yer ve imkan sağlamak" suçundan işlem yaptı. Zanlı suçlamaları kabul etmedi. Zanlı ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Bu arada kapı anahtar deliğinden fuhşu izleyen Mustafa İ. hakkında da Cumhuriyet Savcılığı "özel hayatın ihlalinden" işlem yapılmasını ayrı bir dava açılmasını şahsın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmasını talep etti.
Şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.