Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teröristlerin Üst Komşusu Kadın:

Atatürk Havalimanı’ndaki kanlı saldırıyı düzenleyen teröristlerin Fatih’te kaldıkları apartmanda oturanlar komşularının terörist olduğunu öğrenince şaşkına döndü.Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısını düzenleyen 3 teröristin...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atatürk Havalimanı’ndaki kanlı saldırıyı düzenleyen teröristlerin Fatih’te kaldıkları apartmanda oturanlar komşularının terörist olduğunu öğrenince şaşkına döndü.
Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısını düzenleyen 3 teröristin Fatih’te bir ev tutarak orada kaldıkları ortaya çıktı. Teröristlerin Sofular Caddesi’nde bulunan Ardıç Apartmanı’nın birinci katındaki daireyi 25 Mayıs tarihinde kiraladıkları öğrenildi. Teröristlerin oturdukları apartmanın bir dairesine ise Türk bayrağı asıldığı görüldü. Teröristlerin oturdukları dairenin ise normal kapısının üzerine bir de demir kapı takıldığı görüldü. Atatürk Havalimanı’nı kana bulayan teröristlerle aynı apartmanda oturduğunu öğrenen kadın ise şaşkına döndü.
“POLİSLER KAPIYA GELİP ’AŞAĞIDAKİLER BOMBACI’ DEDİ”
Teröristlerle aynı apartmanda oturan bir kadın, “ Polisler geldi kapıya. Ben önce çocuklarımı düşündüm bir şey mi oldu diye. ’Aşağıdakiler bombacılar, haberiniz var mı’ dediler. Ne kadar üzüldüm” dedi.
“ÇİVİ ÇAKAR GİBİ SES GELİYORDU”
Teröristlerin kaldığı daireden ses ve koku geldiğini söyleyen kadın, “Ses geliyordu. Ama bomba olacağını nereden bileceğiz. Çivi çakıyor diyorsun. Tık tık. Muhtarla komisyoncuya söyledim. Komisyoncuya şikayet ettim. Çok ses oluyor diye. Banyoyla mutfaktan geliyor. Kokular yukarıya çıkıyordu. Baharat kokusu gibi” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.