Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teröristlerin Kaçış Anı Kameraya Yansıdı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetleri tarafından başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ederken, çatışma anında bir noktada sıkışan 2 teröristin bulundukları yeri terk ederek kaçma anı kameraya yansıdı.Nusaybin ilçe merkezinde...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik kuvvetleri tarafından başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ederken, çatışma anında bir noktada sıkışan 2 teröristin bulundukları yeri terk ederek kaçma anı kameraya yansıdı.
Nusaybin ilçe merkezinde bölücü terör örgütü mensuplarınca kazılan çukur, kurulan barikat ve gizlenen bombalı tuzakları temizlemek ve vatandaşların can ile mal güvenliğini yeniden tesis etmek maksadıyla 14 Mart 2016 günü başlatılan sokağa çıkma yasağının ardından asker ve polis tarafından sürdürülen operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Operasyonlar sırasında güvenlik kuvvetleri ile çatışmaya giren teröristler, bulundukları yeri terk ederek kaçarken bir zırhlı aracın kamerasına yansıdı. Görüntülerde 2 teröristin yoğun ateş altına alınan bölgeden kaçtıkları görüldü.
SIKIŞAN TERÖRİSTLERİN PANİK HALİ TELSİZE DE YANSIDI
Operasyonlarını aralıksız sürdüren güvenlik kuvvetleri bir yandan teröristlerin bulunduğu bölgeleri temizlerken, diğer yandan hem arama tarama faaliyetleri yürütüyor, hem de teröristlerin telsiz konuşmalarını kaydediyor. Yapılan çalışmalarda bir teröristin konuşması güvenlik kuvvetleri tarafından çözüldü. Telsiz kestirmesine giren teröristin konuşmasında büyük bir panik olduğu görüldü. Telsizde panikten ne söylediği net anlaşılmayan terörist, "El bombalarını yanlış yere götürmeyin, bahçeye götürün bahçeye", "Oğlum vur, vur, vur", "Kobra’ya taraf, Kobra’ya taraf" şeklinde bağırıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.