Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teröristlere gönderilmek istenen tıbbı malzemelere el konuldu

Van polisi, PKK/KCK terör örgütüne yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında 2 kişiyi gözaltına alırken, örgüte gönderilmek üzere toprağa gömülmüş çok sayıda ilaç ve tıbbı malzeme ele geçirdi.Van Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van polisi, PKK/KCK terör örgütüne yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında 2 kişiyi gözaltına alırken, örgüte gönderilmek üzere toprağa gömülmüş çok sayıda ilaç ve tıbbı malzeme ele geçirdi.
Van Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerini deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalarda terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak suçundan M.D. isimli şahsı gözaltına alındı. M.D.’nin yapmış olduğu yer göstermesinde C.T. isimli şahsın evinde toprağa gömülü vaziyette ilaç ve tıbbı malzemeler ele geçirildi. İlaç ve tıbbı malzemeleri Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Merkezi’nde görevli hemşire Ü.Ç. ve tıp fakültesi 6. öğrencisi, hastanede intum olarak doktorluk yapan V.K. tarafından temin edildiği iddiasıyla Ü.Ç. ve V.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. İlaç ve tıbbı malzemelere el konulurken, şahıslar ile ilgili adli işlemler devam ediyor” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.