Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teröriste darbe üstüne darbe

Hakkari’nin Şemdinli ve Çukurca ilçelerinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen toplam 11 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2016 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2016 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teröriste darbe üstüne darbe
 Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde devam eden operasyonda saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 5 teröristin etkisiz hale getirildiği, Güvenli-Erdemli Karayolunda icra edilen yol kontrolünde ise menfeze yerleştirilmiş 1 el yapımı patlayıcının tespit edilerek etkisiz hale getirildiği, yapılan aramalarda 1 el bombası ve çok sayıda yaşam malzemesinin ele geçirildiği kaydedildi.

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde devam eden operasyonda ise saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 6 teröristin etkisiz hale getirildiği, etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısının 207 olduğu kaydedildi. Operasyon bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetinde, telsiz düzenekli 3 el yapımı patlayıcının da tespit edilerek, yerinde kontrollü bir şekilde imha edildiği belirtildi.
1 köy korucusu şehit oldu.

Van’ın Çatak ilçesinde yol kesen bir grup bölücü terör örgütü mensubu terörist tarafından, aracı durdurularak alıkoyulan 1 geçici köy korucusunun şehit edildiği bildirildi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.