Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terörist Cenazesinde Yoğun Güvenlik Önlemi

Tunceli’de valilik ve adliye binasının girişindeki polis noktasına el bombası attıktan sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C’li  Onur Polat’ın Sancaktepe’de kaldırılacak cenazesi nedeniyle polis, yoğun güvenlik önlemi aldı....

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tunceli’de valilik ve adliye binasının girişindeki polis noktasına el bombası attıktan sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C’li  Onur Polat’ın Sancaktepe’de kaldırılacak cenazesi nedeniyle polis, yoğun güvenlik önlemi aldı. Kurulan barikatı açmak isterken grubun gerdirdiği tele takılan TOMA’nın önüne ise elektrik direği devrildi.
Tunceli’de valilik ve adliye binasının girişindeki polis noktasına el bombası attıktan sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C’li  Onur Polat’ın cenazesi Sancaktepe’de bulunan Sarıgazi Cemevinden kaldırılacak. Cenaze öncesi polis ekiperi çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Polis helikopteri de önlemlere havadan destek verdi. Cemevi önünde bir grup barikat kurması üzerine zırhlı araçlar ve TOMA gruba uyarıda bulundu. Kurulan barikatı açmak isterken grubun gerdirdiği tele takılan TOMA’nın önüne elektrik direği devrildi. Uyarılar üzerine barikatlar kaldırılırken ,polisin güvelik önlemi devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.