Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör uygulamaları devam ediyor

Son zamanlarda yaşanan terör saldırıları sonrası Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan terör uygulamaları hız kesmeden devam diyor.Birçok asker ve polisin şehit olduğu, onlarca sivil vatandaşın ise hayatını kaybettiği...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Son zamanlarda yaşanan terör saldırıları sonrası Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan terör uygulamaları hız kesmeden devam diyor.
Birçok asker ve polisin şehit olduğu, onlarca sivil vatandaşın ise hayatını kaybettiği terör saldırıları nedeniyle Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin şehrin giriş ve çıkış noktalarının yanı sıra, kent merkezinde de yapılan terör uygulamaları hız kesmeden devam ederken yapılan uygulamalar vatandaşlar tarafından takdir topluyor.
Gerçekleştirilen uygulamalar neticesinde uygulamaya takılan araçlar didik didik aranarak incelenirken, araç içerisinde bulunan şahısların üst aramaları ve GBT sorgulamaları yapılıyor. Terör uygulamaları haricinde devriye görevi yapan polis ekipleri tarafından şüpheli olarak görülen şahıslar ise durdurularak inceleniyor. Güvenlik tedbirlerinin üst seviyeye çıkarıldığı Adıyaman’da, polis ve jandarma ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalardan oldukça memnun olduklarını belirten vatandaşlar, “Allah güvenlik güçlerimize güç, destek versin. Allah bu olayları yaşatan ve yaşanmasına neden olan herkesin de belasını versin. İnşallah bundan sonra acı haberler almayız. Tek temennimiz yaşanan bu saldırıların biran önce son bulması ve bu tür olaylara karışan şahısların yakalanıp gereken cezaya çarptırılmasıdır. Diliyoruz ki bundan sonra kimse gözyaşı dökmez ve acı haberlerle karşılaşmaz. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız bu vatan hepimizin biz neyin savaşını veriyoruz. Kardeşlik içerisinde yaşamak varken bu kanlar ne diye dökülüyor” şeklinde ifadeler kullandılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.