Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör Saldırısında Yaralananların Tedavileri Sürüyor

İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında yaralanan vatandaşların tedavileri çeşitli hastanelerde sürüyor. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren 31 yaşındaki Bülent Mutlu’nun ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.İstiklal...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında yaralanan vatandaşların tedavileri çeşitli hastanelerde sürüyor. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren 31 yaşındaki Bülent Mutlu’nun ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.
İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısının ardından tedavisi tamamlanan vatandaşlar taburcu olurken Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren 31 yaşındaki Bülent Mutlu’nun ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Mutlu’dan gelecek iyi haberleri bekleyen eniştesi Davut Aygez, "İşe gidiyordu. Tünelde çalışıyordu. Tesadüfen orada bulunmuş. 2 gün önce konuştuğumuzda böyle bir saldırının olacağı şeklinde sohbetimiz olmuştu. Patlama her an her yerde olabilir. İnsanlar patlama olacak diye işinden gücünden olamaz. Devletimiz her şeyin üstünden gelir. Böyle şeyler kimseyi korkutmasın. Devletimiz büyüktür, devletimize zeval gelmesin. Patlama alanında 3-4 adım gerideymiş. Hayati tehlikesi devam ediyor. Doktorlar 3-4 gün daha yoğun bakımda kalacağını söyledi" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.