Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden Ferah Önder’in Abisinin İsyanı, Yürekleri Dağladı

Ankara’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden 51 yaşındaki Ferah Önder, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde Önder’in abisi Ömeri Faruk Coşkuner, "Kardeşim size ne yaptı, onda merhamet vardı, benim küçüğümdü...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden 51 yaşındaki Ferah Önder, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde Önder’in abisi Ömeri Faruk Coşkuner, "Kardeşim size ne yaptı, onda merhamet vardı, benim küçüğümdü ama annem gibiydi" diyerek isyan etti.
Ankara’da yaşanan patlamada hayatını kaybeden emekli Hakim Albay Orhan Önder’in 51 yaşındaki eşi Ferah Önder için Tuzla Aydınlı Mahallesi’nde bulunan Nazmi Durbakayım Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, ailesi ve çok sayıda yakını katıldı. Cenazede Önder’in oğlu Cem ve kızı Zeynep taziyeleri kabul etti.
Törende Önder’in abisi Ömeri Faruk Coşkuner’in isyanı yürekleri dağlandı. Coşkuner, "Bu kardeşim ne yaptı size. Merhamet vardı bunda. Benim küçüğümdü ama benim ablamdı, annem gibiydi. Ne kazandınız. İmansız insanda merhamet olmaz" ifadelerini kullandı.
Önder’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Aydıntepe Mezarlığı’na annesinin yanına defnedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.