Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör Örgütü Yandaşlarının Gösterisinde 1 Kişinin Ölümüne Neden Olan Zanlı Yakalandı

Mersin’de evinin balkonunda otururken, terör örgütü yandaşlarının fırlattığı aydınlatma fişeğinin başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Bülent Ecevit Güngör’ün ölümüne neden olan zanlının yakalandığı bildirildi.Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de evinin balkonunda otururken, terör örgütü yandaşlarının fırlattığı aydınlatma fişeğinin başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Bülent Ecevit Güngör’ün ölümüne neden olan zanlının yakalandığı bildirildi.
Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Suruç’taki bombalı saldırıyı bahane eden terör örgütü yandaşları, 26 Temmuz tarihinde Şevket Sümer Mahallesi 5975 Sokak üzerinde yolu barikatlarla trafiğe kapatarak, güvenlik güçlerine yönelik taşlı, havai fişekli ve molotof kokteylli saldırılar düzenledi. Yasa dışı gösteriler sırasında eylemci grup içerisindeki şahıslar tarafından ateşlenen, denizcilikte kullanılan ve satışı yasak olan aydınlatma fişeği, aynı sokakta evinin balkonunda oturan Bülent Ecevit Güngör’ün (40) başına isabet ederek ölümüne neden oldu.
Olayın ardından çalışma başlatan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerindeki deliller, görgü tanıklarının ifadeleri, MOBESE ve çevredeki güvenlik kameraları görüntülerinden de faydalanarak, Güngör’ün ölümüne neden olan şahsın 15 yaşındaki A.A. olduğunu tespit etti. Polisin düzenlediği operasyonla yakalanan zanlının, görgü tanıklarınca da teşhis edildiği bildirildi. A.A. ile birlikte terör olaylarına karıştığı belirtilen 3 kişinin daha yakalanarak gözaltına alındığı, emniyet müdürlüğünde sorguları süren şüphelilerin yarın adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.