Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör Örgütü Üyesi 1 Kişi Yakalandı

Malatya İl Jandarma Komutanlığı’nca bir haftada gerçekleştirilen faaliyetler açıklandı. Açıklamada aranan terör örgütü üyesi bir kişinin yakalandığı belirtildi.Malatya İl Jandarma Komutanlığınca 7-13 Haziran 2016 tarihinde icra edilen...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya İl Jandarma Komutanlığı’nca bir haftada gerçekleştirilen faaliyetler açıklandı. Açıklamada aranan terör örgütü üyesi bir kişinin yakalandığı belirtildi.
Malatya İl Jandarma Komutanlığınca 7-13 Haziran 2016 tarihinde icra edilen adli ve önleyici faaliyetlerin sonucu açıklandı. Gerçekleştirilen icra faaliyetleri kapsamında bin 909 kök kenevir bitkisi ile 40 gram kubar esrar maddesi ele geçirilirken, izinsiz kazı yaptığı belirtilen 1 adet iş makinesine de al konulduğu ifade edildi.
Asayiş olaylarında ise 2 adet ruhsatsız av tüfeğinin ele geçirildiğinin belirtildiği açıklamada ayrıca ‘Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunun 8’inci maddesi’ne aykırı olarak nakledilen 9 adet kulak küpesiz ve pasaportsuz büyükbaş hayvanın da yakalandığı ifade edildi.
Yapılan çalışmalarda son bir hafta içerisinde toplam 10 bin 999 kişinin sorgulandığı belirtilerek 1’i silahlı terör örgütü üyesi olmak üzere 62 aranan şahısın yakalandığı belirtildi.
Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen trafik uygulamalarında ise 5 bin 205 aracın kontrol edildiği belirtildi. Denetimlerde trafik kurallarına uymayan 228 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandığı belirtilerek 82 aracın ise trafikten men edildiği bildirildi. Ayrıca denetimler sonucu 26 okul servis aracının kontrolünün de gerçekleştirildiği ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.