Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör Örgütü IŞİD İle Öso Arasında Şiddetli Çatışma

Kilis’in karşısında bulunan Suriye’nin Çobanbey kasabasında terör örgütü IŞİD ile Özgür Suriye Ordusu arasındaki çatışmalar şiddetlendi.Bir haftadır içerisinde Türkmenlerin de bulunduğu Özgür Suriye Ordusu’nun, IŞİD’in önceki...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kilis’in karşısında bulunan Suriye’nin Çobanbey kasabasında terör örgütü IŞİD ile Özgür Suriye Ordusu arasındaki çatışmalar şiddetlendi.
Bir haftadır içerisinde Türkmenlerin de bulunduğu Özgür Suriye Ordusu’nun, IŞİD’in önceki yıl kontrolüne geçirdiği Çobanbey (LAİ) bölgesini kurtarmak için başlattığı geniş kapsamlı operasyon sürerken, Çobanbey kasabası civarında çatışmalar şiddetlendi. Kilis’in Elbeyli ilçesinin karşısında bulunan Suriye’nin Çobanbey kasabasındaki hareketlilik çıplak gözle görülürken, Özgür Suriye Ordusu ile IŞİD arasındaki çatışmaları sabah saatlerinden itibaren yoğunlaştı. Patlama ve çatışma sesleri sınır köylerinden görülürken, Türk Silahlı Kuvvetleri tank ve zırhlı araçlar ile 24 saat devriye geziyor. Sınır hattında olağanüstü tedbirler alındığı gözlendi. IŞİD ile Özgür Suriye Ordusu aralıklarla çatışıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.