Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör olaylarını fırsat bilerek soygun yapanlar güvenlik kamerasına yansıdı

Diyarbakır’da terör olaylarını fırsat bilerek çarşaf giyip kuyumcuyu soymaya çalışan 3 kişi ve bir petrol istasyonunun marketini soymaya çalışan 3 kişi an be an güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, güvenlik kamerasında tespit ettiği...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da terör olaylarını fırsat bilerek çarşaf giyip kuyumcuyu soymaya çalışan 3 kişi ve bir petrol istasyonunun marketini soymaya çalışan 3 kişi an be an güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, güvenlik kamerasında tespit ettiği şahısları operasyonla yakaladı.
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının kazdığı hendek ve kurduğu barikatlar nedeniyle yoğunluğu ilçeye veren güvenlik güçlerinin meşguliyetini fırsat bilen hırsızlar güvenlik kamerasına yansıdı. Yaklaşık beş aylık süre zarfında polisin meşguliyetini fırsat bilen 3 hırsız çarşaf giyerek bir kuyumcuya girdi. İş yeri sahibinin fark etmesi üzerine çarşaflı hırsızlar önce silahla ateş etti, ardından kaçmak zorunda kaldı.
Kentte yaşanan bir başka hırsızlık olayı ise petrol istasyonunun marketinde meydana geldi. Çaldıkları araçla petrol istasyonuna gelen hırsızlar silahlarla kapıda bulunan çalışanı içeriye aldı. Silahla çalışanı tutan hırsızlar daha sonra içeriye giren bir kişiyi de silahla tehdit edip kabine oturttu. Şahıslar, çaldıkları malzemelerin ardından araçlarına binerek gözden kayboldu.
Polis şahısları tespit ederek şafak operasyonu düzenledi
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube ekipleri iş yeri sahiplerinin durumu bildirmesi üzerine harekete geçti. Kameraları incelemeye alan ekipler, şahısların tespiti için çalışma başlattı. Titiz çalışmayı tamamlayarak şahısların önce kimliklerini daha sonra ise evlerini belirleyen polis ekipleri, şahısların ikamet ettiği sokaklarda güvenlik önlemi aldı. Evlere operasyon düzenleyen ekipler, yakaladıkları şahısları emniyete götürdü. Şahıslar, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye çıkarıldı.
Hırsızlık anı ve polisin operasyonu an be an kameraya yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.