Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör kurbanlarının defnedilmesi esnasında olaylar çıktı

Gaziantep’te bombalı terör saldırısında ölenlerin defnedildiği Yeşilkent mezarlığında ellerinde Türk bayrağı taşıyan grup ile sloganlar atan bir başka grup arasında tartışma çıktı. Elinde bayrak bulunan gruba taş atıldı.Gaziantep’te...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te bombalı terör saldırısında ölenlerin defnedildiği Yeşilkent mezarlığında ellerinde Türk bayrağı taşıyan grup ile sloganlar atan bir başka grup arasında tartışma çıktı. Elinde bayrak bulunan gruba taş atıldı.
Gaziantep’te bombalı saldırıda ölen Ahmet Toraman ile Kumri İlter’in cenazeleri kılınan namazın ardından Yeşilkent mezarlığında defnedildi. Kumri İlter’in cenazesinin defnedildiği esnada, ellerinde Türk bayrağı bulunan grup bayrakları sallayınca, başka bir grup ise ’şehitler ölmez’ sloganı attı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine ellerinde bayrak bulunan gruba taş atıldı. Grup, mezarlıktan taşlarla kovalandı. Mezarlıkta bulunan polis ve jandarma ekipleri alana gelerek geniş güvenlik tedbirleri aldı. Zırhlı araçların da bulunduğu bölgede, olaylar esnasında helikopter de havada tur attı.
Güvenlik güçleri ve HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan, HDP İl Eş Başkanı Erkan Şahin’in araya girmesi ile her iki grup sakinleştirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.