Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEM’de lastiği patlayan tuğla yüklü TIR karşı şeride geçti: 2 yaralı

Kocaeli TEM otoyolunda lastiği patlayan tuğla yüklü TIR, bariyerleri parçaladıktan sonra karşı şeride geçerek başka bir TIR’a çarptı. Kazadan 2 araç sürücüsü de hafif yaralarla kurtuldu.Kaza 23.45 sıralarından Kocaeli TEM otoyolu Derince...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 01:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 01:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEM’de lastiği patlayan tuğla yüklü TIR karşı şeride geçti: 2 yaralı
Kocaeli TEM otoyolunda lastiği patlayan tuğla yüklü TIR, bariyerleri parçaladıktan sonra karşı şeride geçerek başka bir TIR’a çarptı. Kazadan 2 araç sürücüsü de hafif yaralarla kurtuldu.
Kaza 23.45 sıralarından Kocaeli TEM otoyolu Derince kesiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İslam D. İdaresindeki 55 JU 271 plakalı tuğla yüklü TIR, İstanbul istikametinde seyir halindeyken lastiği patladı. Lastiğin patlaması sonrası kontrolden çıkan TIR, Derince viyadükleri üzerindeki bariyerleri aşarak Ankara istikametine geçti. Ters yöne geçen TIR, Ankara istikametinde gitmekte olan Hünkar D. İdaresindeki D 250 A Almanya plakalı TIR’la kafa kafaya çarptıktan sonra İzmit Batı gişeler yol ayrımındaki bariyerlere çarparak durabildi. İki TIR’ın çarpıştığı kazada duramayan Lütfullah Kaya’nın kullandığı Gürcistan plakalı panelvan araç da kaza yapan TIR’a arkadan çarptı.
Araç içerisinde sıkışan sürücüleri vatandaşlar kurtardı
Kazada iki araç da hurdaya dönerken, araçlar içerisinde sıkışan İslam D. ve Hünkar D. adlı sürücüler vatandaşların yardımı ile bulundukları yerden çıkarıldı. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan hafif yaralı sürücüler, ambulansla Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Tonlarca tuğla TEM otoyolunu kapattı
Kaza yapan TIR’dan yola savrulan tonlarca tuğla ve kazaya karışan araçlar nedeniyle ise TEM otoyolu Ankara istikameti 1 saat trafiğe kapalı kaldı. TEM otoyolu Ankara istikametinde giden araçlar Batı gişelerden D-100 karayoluna yönlendirildi. Daha sonra olay yerine gelen Karayolları ekiplerince yolun temizlenmesi ve araçların çekilmesiyle yol yeniden trafiğe açılırken polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.