Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEM Otoyolu’nda Su Dolu Kamyon Bariyere Çarparak Devrildi

TEM Otoyolu Ataşehir bağlantı yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği içi içme suyu dolu kamyon, önce bir araca ardından da bariyerlere çarparak devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.Kaza, TEM Otoyolu Ataşehir bağlantı yolunda...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEM Otoyolu Ataşehir bağlantı yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği içi içme suyu dolu kamyon, önce bir araca ardından da bariyerlere çarparak devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, TEM Otoyolu Ataşehir bağlantı yolunda Eray Bucak’ın hakimiyetindeki 16 AGC 55 plakalı içi içme suyu dolu kamyon saat 10.00 sıralarında direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bir araca ardından da bariyerlere çarptı. Bariyerlere çarpan kamyon daha sonra devrildi. Kamyonun içindeki su dolu pet şişelerin bazıları ise yola savruldu. Kazada Eray Bucak ve muavini  Mehmet Sıdık yaralandı. Kaza nedeniyle ise kamyonun arkasında seyreden iki araçta kaza yaptı. Araçlarda ise maddi hasar oluştu. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle ise TEM Otoyolu’nda uzun araç kuyruğu oluştu.
kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü, “Kamyon sağ şeritten giderken herhalde tekeri patladı. Daha sonra şoför bize çaptı. Birde diğer araca çarptık” dedi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.