Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEM Otoyolu’nda ağır vasıta uygulaması devam ediyor

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü’nden geçişleri yasaklanan ancak TEM Otoyolu’ndan köprüye yönüne giden TIR, kamyon ve otobüs gibi ağır vasıtalara yönelik uygulamalar devam ediyor. Köprünün son çıkışında denetim yapan trafik polisleri,...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü’nden geçişleri yasaklanan ancak TEM Otoyolu’ndan köprüye yönüne giden TIR, kamyon ve otobüs gibi ağır vasıtalara yönelik uygulamalar devam ediyor. Köprünün son çıkışında denetim yapan trafik polisleri, kaçak geçiş yapmak isteyenlere göz açtırmıyor.
Yavuz Sultan Selim (YSS) Köprüsü’nün açılmasıyla TIR, kamyon ve şehirlerarası taşımacılık yapan otobüsler gibi ağır vasıtaların FSM Köprüsü’nden geçişleri yasaklanmıştı. Yasağa rağmen TEM Otoyolundan köprü yönüne giden araçlar için polis ekipleri uygulama yaptı. FSM Köprüsü son çıkışında ağır vasıtalara yönelik uygulama yapan ekipler, kaçak geçiş yapmak isteyenlere göz açtırmıyor. Uygulamada durdurularak 92 lira ceza yazılan sürücüler, polisin uyarısıyla YSS Köprüsü’ne yönlendirilirken, Moldova’dan geldiği öğrenilen bir sürücü, “Yasak olduğunu bilmiyordum. Geçen hafta geldiğimde geçtim. Şimdi bana ceza yazdılar. Bundan sonra 3. köprüden gideceğiz” dedi. Polisten yol tarifi alan sürücüler YSS Köprüsü’ne yönlendirildi.
Trafik polisinin ceza yazdığı TIR şoförü Haydar Karaman, “Yasak olmasından dolayı ceza yedim. Ceza yediğim için FSM Köprüsü’nden gideceğim. 3. köprüyü kullanmıyoruz çünkü çok ters geliyor. O taraflardaki bağlantı yolları tam bitmeden burayı bize kapatıyorlar” ifadelerini kullandı.
Uygulamaların bir süre daha devam edeceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.