Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Televizyon Kanalı Sahibine Evinin Önünde Yumruklu Saldırı

Alanya Televizyonu (ATV) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu, evinin bulunduğu binada yumruklu saldırıya uğradı. Yüzünden yaralanan Sipahioğlu’nun saldırıya uğradığı an binadaki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanya Televizyonu (ATV) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu, evinin bulunduğu binada yumruklu saldırıya uğradı. Yüzünden yaralanan Sipahioğlu’nun saldırıya uğradığı an binadaki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde elinde paketlerle evinin bulunduğu apartmanın önüne gelen Servet Sipahioğlu, binada komşusu olduğunu söyleyen tanımadığı bir kişiyle beraber binaya girdi. Sipahioğlu ile birlikte asansör bekleyen şahıs bir anda Sipahioğlu’na yumruklu saldırıda bulundu. Kısa süre sonra kaçan saldırgan, bina dışında bekleyen bir otomobille uzaklaştı.
Otomobilin plakasını alarak polise bildiren Sipahioğlu, "Plakanın bir motosiklete ait olduğu ortaya çıktı. Saldırganlar araçlarına sahte plaka takmışlar. Bu saldırının, Alanya’da tefecilik ve bir bankadaki yolsuzluğa ilişkin haberlerimden kaynaklandığını düşünüyorum" dedi.
Yüzünden yaralanan Sipahioğlu, Alanya Devlet Hastanesi’nde tedavi olduktan sonra Saray Polis Karakolu’na giderek şikayette bulundu. Sipahioğlu, bir süre önce de İŞID tarafından mail adresine kesilmiş kafalar gönderilerek tehdit edilmesiyle gündeme gelmişti. Haber yapmaktan bir adım bile geri atmayacağını söyleyen Sipahioğlu, "Doğru ve dürüst haberciliğimizden her ne pahasına olursa olsun vazgeçmeyeceğim. Sonu ne olursa olsun bu tür insanlarla mücadelemiz sürecek" dedi.
"SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, çirkin saldırının ardından "Bu çirkin saldırının sonuna kadar takipçisi olacağız" ifadelerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.