Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Telefonunu Çaldığı İş Yeri Sahibinin Fotoğrafını Çekti

Diyarbakır’da girdiği dükkanda eline aldığı telefonu inceleyen hırsızın iş yeri sahibinin fotoğrafını çektikten sonra telefonu alıp kaçması güvenlik kameralarına yansıdı.Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz hafta meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da girdiği dükkanda eline aldığı telefonu inceleyen hırsızın iş yeri sahibinin fotoğrafını çektikten sonra telefonu alıp kaçması güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz hafta meydana geldi. Kentin en işlek bölgesi olan Ekinciler Caddesi üzerinde telefon alım satımı yapan dükkana gelen hırsız, iş yeri sahibine uygun fiyata bir telefon alacağını söyledi. Dükkan sahibinin verdiği telefonu inceleyen hırsız, 750 liralık telefonun fiyatını indirmek için işletmeci ile pazarlığa girdi. Bir müddet telefonu inceleyen hırsız, oturmak için köşeye yönelen dükkan sahibinin fotoğrafını çekti. Zanlı, işletmecinin dalgınlığından yararlanarak telefonu alıp kaçtı. Hırsızın telefonla kaçtığını gören iş yeri sahibi de peşinden koştu. Bu anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.